در ادامه نگرانی‌ها مبنی بر وضعیت بد وکلای مدافع افغانستان در حکومت پیشین، قرار است شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد، در مورد جلوگیری از تهدیدات موجود در برابر وکلای مدافع برخی از کشورها به‌شمول افغانستان، نشستی را برگزار کند. انتظار می‌رود در مورد خطرات و تهدیدهای موجود در برابر وکلای مدافع در افغانستان نیز بحث […]

در ادامه نگرانی‌ها مبنی بر وضعیت بد وکلای مدافع افغانستان در حکومت پیشین، قرار است شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد، در مورد جلوگیری از تهدیدات موجود در برابر وکلای مدافع برخی از کشورها به‌شمول افغانستان، نشستی را برگزار کند.

انتظار می‌رود در مورد خطرات و تهدیدهای موجود در برابر وکلای مدافع در افغانستان نیز بحث شود.
بلجیم، کاستاریکا و توگو؛ کشورهایی اند که به‌خاطر تامین مصوونیت وکلای مدافع یک نشست شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد را فرا خوانده‌اند. این نشست در حالی برگزار می‌شود که بربنیاد گزارش سازمان ملل، تاکنون ۱۲ تن از قضات و دادستان‌های پیشین، توسط افراد ناشناس کشته شده‌اند؛ اما حکومت سرپرست بارها تاکید کرده که کارمندان سیستم قضایی نظام پیشین، مصوون هستند.

قرار است شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، در مورد جلوگیری از تهدیدات موجود در برابر وکلای مدافع برخی از کشورها به‌شمول افغانستان، نشستی را برگزار کند. انتظار می‌رود در مورد خطرات و تهدیدهای موجود در برابر وکلای مدافع در افغانستان نیز بحث شود. شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد اخیرا کمپاینی را برای نجات وکلای مدافع در معرض خطر آغاز کرده‌است. براساس گزارش‌ها، وکلای مدافع، قضات و دادستان‌های حکومت گذشته، متحمل دشواری‌های زیاد شده‌اند .گزارش ویژه‌ی شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد که در ماه گذشته منتشر شد، وکلای مدافع، قضات و دادستان‌های حکومت مخلوع کشور را با تهدیدهای جدی روبه‌رو دانسته است.
در همین‌حال، حکومت سرپرست بارها گفته است که کارمندان نظام پیشین، مصوون هستند؛ اما با وصف این اظهارات، ریچارد بنیت، گزارشگر ویژه‌ی سازمان ملل متحد در امور حقوق‌بشر در افغانستان و مارگاریت سترویت، گزارشگر ویژه‌ی در مورد وضعیت وکلای مدافع و قضات در گزارش مشترک‌شان که در ۲۰ جنوری سال جاری میلادی منتشر شد، گفته‌اند که وکلای مدافع، دادستان و قضات در نظام قبلی، با تهدیدهای جدی مواجه بوده، دست‌کم ۱۲ تن آن‌ها توسط افراد مسلح ناشناس کشته شده‌اند.